Kategorier

Platinum Hundefor

Platinum Hundefor - Mindst 70% ferkst kjødt og 100% god smak til hunden din

se mer

Platinum våtfor

Sunn våt mat laget med minst 83% fersk kjøtt / fersk fisk - for hunder i alle aldre og raser.

se mer

Platinum Snacks

Sunn snacks - Fit-Stick - Click-Btis -fett fattig snacks og godbiter for hunden din

se mer

Platinum Pleje

OralClean +Care - all naturlig munnpleie i PLATINUM kvalitet for hunder og katter

se mer

Platinum hundemat

Noe spesielt!

Platinum Hundemat er noe spesielt, du vil allerede legge merke til når du lukker op posen, myke innbydende forpiller, når hunden din blir presentert for Platinum-hundemat, det ligner på munnen og sier "takk mamma og når du bruker din daglige Hundemat som trening, alt dette skyldes at til hvert kilo Platinum hundermat brukes 1.27 kg ferskt kjøtt og 0,55 kg grønnsaker, oljer, poteter etc. Dette kokes forsiktig, avkjølt og deretter tilsettes vitaminer og mineraler, og platinum hundemat kald presses til forpelleter. Dette gir en velsmakende, velpleid og utrolig hundemat.

se mere nu

Premium hundpleie

Platinum OralClean + Care Tandpleie

Den naturlige effektive måten å behandle tannråte, både behandling og forebygging i samme operasjon. Lett å bruke: Spray eller gel for å smøre tenner og tannkjøtt - bare to ganger om dagen

OralClean + Care like Spray and Gel

OralClean + Care Spray er det enkleste å bruke, da det bare må sprayes på tennene. Imidlertid tolererer ikke alle hunder eller katter lyden av en spray hvis de ikke er vant til dette. Derfor finner OralClean + Care også en gel, bare gni den på utsiden av tennene med fingeren.

2 smaker: begge smaker av OralClean + Care er egnet for dyr. For de fleste hunder anbefaler vi OralClean + Care Classic, mens OralClean + Care Wild Salmon er utviklet spesielt med katter i tankene.

se mere nu

Hvad er Platinum?

Her forklarer vi nærmere om Platinum og fordelene for din hund

Platinum Hundefoder

Den beste vennen til mannen kommer fra ulven. Selv i dag er hunder dannet av genene og instinkene deres forfedre hadde, dette har også en effekt på deres diett

Hunder trenger kjøtt - så enkelt er det. Bortsett fra kjøtt har fersk fisk alltid vært en del av en hunds diett. Slik kan våre hunder lede et sterkt og sunt liv!

Med Platinum hundemat, vil hunden din få presis, den trenger et langt og sunt liv. Vårt fôr er en komplett hundfoder av høy kvalitet med minst 70 prosent fersk kjøtt / fersk fisk, egnet for hunder i alle aldre og rase. Våre valper fôrer med hele 73% ferskt kjøtt er egnet for valper og unge hunder.

Bare det beste for våre hunder!

Derfor legger vi særlig vekt på ingrediensene som er en del av vår høykvalitets hundemat, og i den forbindelse tok vi bevisst en annen tilnærming:

Vi bruker minst 70 prosent Fersk kjøtt og / eller fersk fisk - i PLATINUM tørrmat til hunder!

Sammensetningen er rettet mot Ulvens naturlige byttedyr, 70% kjøtt og resten er grønnsaker, urter, oljer mv.

For hvert kilo ferdig tørr hundemat bruker vi 1,27 kg ferskt kjøtt og 0,55 kg poteter, ris, grønnsaker, oljer mv. Vi lagker det godt i 2 timer, avkjøler det og legger deretter til vitaminer og mineraler ved romtemperatur, og sikrer optimal utnyttelse av disse viktige ingrediensene. Til slutt, platina er presset hundemat for piller med et naturlig høyt fuktighetsinnhold, noe som gir en fantastisk velsmakende og godt matet hundemat av spesiell kvalitet.

HUSK NÅR DU FODRE MED PLATINUM SKAL DU REDUCERER MÆNGDEN AF HUNDEFODER.

Vores hundefoder har en meget højere vægtfylde end andre mærker på markedet.

70% ferskt kjøtt

100% god smak

100% velvære